Velika zaloga

rezervnih delov

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dneh

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Dobrodošli v podjetju Agrometal

Smo družinsko podjetje, eno izmed vodilnih na Slovenskem trgu, ki se ukvarja s prodajo nove in rabljene kmetijske mehanizacije, servisom in prodajo rezervnih delov ter potrošnega materiala za kmetijstvo.

Zgodovina kmetijske trgovine Agrometal sega v leto 1991, ko smo pričeli s svojo dejavnostjo na Črnem Vrhu, v samem osrčju Polhovgrajskega hribovja. Že kar nekaj let nazaj pa smo se preselili v nove poslovne prostore na Gorjupovi ulici v Ljubljani (Vič – Dolgi most), kjer imamo poslovalnico s kmetijskim centrom, salon za prodajo, skladišča in servisne delavnice.

pridnim delom in trudom smo v več kot 30 letih delovanja uspeli pridobiti zastopstva za celotno Slovenijo za številne kmetijske stroje, kot so traktorji CASE IH, traktorji, kosilnice in motokultivatorji  BCS, balirke in ovijalke Mascar, tračni obračalniki Molon, snežne verige König...

Poleg različnih strojev pa strankam v našem kmetijskem centru nudimo tudi rezervne dele za vse kmetijske stroje (tako tiste, ki jih prodajamo, kot tudi drugih slovenskih in svetovnih proizvajalcev), nudimo vam bogato izbiro gozdarske opreme, skrbeti pa vam ne bo potrebno niti za servis, saj vam vse to zagotovino mi.

Nudimo pa vam tudi bogato izbiro potrošnega materiala za kmetijstvo.

Že več kot 30 let se vsi zaposleni v podjetju Agrometal trudimo, da smo vam vedno na razpolago, ter da vam s svojimi izkušnjami in znanjem pomagamo pri nakupu kmetijskih strojev, saj je naš uspeh zadovoljen kupec - del našega poslanstva je biti trgovina, ki ji lahko zaupate!

 

Zakaj v Agrometal?

V več kot 30 letih poslovanja smo si nabrali bogate izkušnje pri prodaji in servisu kmetijskih strojev, ki jih z veseljem delimo tudi z našimi kupci in jim s tem pomagamo pri nakupu.

Kmetijski center Agrometal pa odlikuje še:

  •  Velika izbira kmetijskih strojev in opreme – vse na enem mestu!
  •  Strokovno svetovanje
  •  Več kot 60.000 artiklov vedno na zalogi
  •  Sodobno opremljena servisna delavnica
  •  Strokoven servis traktorjev na terenu po celotni Sloveniji
  •  Velika izbira rabljenih strojev (vsi so predhodno pregledani v naši servisni delavnici)
  •  Menjava staro za novo

Agrometal d. o. o.
Gorjupova ulica 11, 1000 Ljubljana

01 423 68 20
01 423 68 22
info@agrometal.si

E-novice
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Copyright © Agrometal 2024. Vse pravice pridržane.